Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τούρτα σοκολάτας

Συστατικά

  • 350 γρ. μπισκότα
  • 60 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
  • 190 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 50 γρ. κακάο
  • 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 αυγά

Οδηγίες

  1. Σπάμε τα μπισκοτα σε μικρά κομμάτια και χίνουμε τον χυμό πορτοκάλι πάνω τους για να τον "πιούν"
  2. Ριχνουμε στο βούτυρο την αχνη ζάχαρη και πλάθουμε καλά
  3. Ρίχνουμε στο μείγμα αυτό και το κακάο, ζυμώνουμε
  4. Προσθέτουμε το αυγό και τέλος τα μπισκότα
  5. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν θέλετε το αυγό να ειναι ωμό το βράζετε μαζί με την άχνη. Στο τέλος βάλτε πάνω στη τούρτα smarties. Παρ΄τε ενα κουτάλι και φάτε το οοοοολο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου