Συστατικά
- Χτυπάμε τ'αυγά με τη ζάχαρη για 7-8΄ να αφρατέψουν καλά.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το αλάτι και τα ρίχνουμε εναλλάξ στο μείγμα των αυγών με το λιωμένο βούτυρο.
- Ανακατεύουμε και το απλώνουμε σε στρογγυλή βουτυρωμένη φόρμα και στρωμένη με αντικολλητικό χαρτι.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς με αέρα και σε μεσαία σχάρα για 30 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε φέτες.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά τη σοκολάτα και το βούτυρο και όταν λιώσουν ρίχνουμε άχνη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και να σφίξει ανακατεύοντας το πολύ συχνά.
- Κάνουμε στρώσεις παντεσπάνι - σοκολάτα και τέλος αλείφουμε τη σοκολάτα.
- Γαρνίρουμε με σαντιγί ή αμύγδαλα ή πολύχρωμες τρούφες..!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το σερβίρετε με μία μπάλα παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου