Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σουφλέ

Συστατικά

  • 2 πακέτα τορτελίνια
  • 100 γρ τυρί edam (τριμμένο)
  • 100 γρ τυρί gouda (τριμμένο)
  • 100 γρ τυρί kerrygold (τριμμένο)
  • 100 γρ μπέικον
  • 100 γρ ζαμπόν
  • 100 γρ πάριζα
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια για περίπου 7'
  2. Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά
  3. Σε ένα πυρέξ ή ταψί ρίχνουμε τα μακαρόνια, τα τυριά και τα αλλαντικά και ανακατεύουμε
  4. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος
  5. Ψήνουμε για 15'
  6. Σερβίρουμε αφού το αφήσουμε λίγο να κρυώσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μην πάρει πολύ χρώμα και καούν τα τυριά καλό είναι να το έχουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και προς το τέλος του ψησίματος να το αφαιρέσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου